کابل‌کشی داخلی فیبر نوری برای مشترکان مخابرات تا پایان سال ۱۴۰۴ رایگان شد پیش‌ثبت‌نام فعالسازی eSIM ایرانسل آغاز شد + روش ثبت نام ویدئو | تست خشونت ربات انسان‌نمای Unitree G۱ iOS ۲۶ ممکن است موقتاً عمر باتری دستگاه را کاهش دهد آپدیت بزرگ iOS ۲۶ با ویژگی‌های مهم منتشر شد | از طراحی شیشه‌ای تا هوش مصنوعی اپل کدام گوشی‌های اندروید و آیفون از eSIM پشتیبانی می‌کنند؟ پیش‌ثبت‌نام فعال سازی eSIM همراه اول آغاز شد + آموزش ثبت‌نام سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور
سرخط خبرها

رشد چشمگیر رقیب اینستاگرام | کاربران فعال روزانه BeReal از ۱۰ میلیون نفر فراتر رفت

  • کد خبر: ۱۲۳۱۲۹
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۸
رشد چشمگیر رقیب اینستاگرام | کاربران فعال روزانه BeReal از ۱۰ میلیون نفر فراتر رفت
تعداد کاربران شبکه اجتماعی BeReal به بیش از ۱۰ میلیون کاربر فعال روزانه رسید. این رشد چشمگیر با توجه به این که تعداد کاربران این پلتفرم حدود یک سال پیش فقط ۱۰ هزار نفر بود، اهمیت بسیار زیادی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت BeReal به تازگی در گزارشی از وضعیت این شبکه اجتماعی خبر داده است. در این مطلب همچنین گفته شده که این شرکت کمتر از ۳۰ کارمند دارد و می‌تواند تعداد کاربران فعال خود را به بیش از ۱۰۰ میلیون برساند.

وب‌سایت The Information چند هفته پیش در گزارشی مدعی شده بود که تعداد کاربران فعال روزانه این پلتفرم در پایان ماه ژوئیه به ۷.۹ میلیون نفر رسیده، در حالی که این رقم تا ماه ژانویه ۲ میلیون بوده است. با این حساب، تعداد کاربران BeReal از ماه ژانویه تا ژوئیه ۲۹۵ درصد بیشتر شده و نسبت به ماه مارس پارسال ۷۸,۹۰۰ درصد افزایش یافته است.


شبکه اجتماعی BeReal، محبوب‌ترین برنامه در آمریکا


شبکه اجتماعی BeReal حالا در اپ استور اپل در آمریکا به پرطرفدارترین برنامه تبدیل شده و حتی از تیک تاک پیشی گرفته است. این برنامه در این کشور فقط در میان کاربران نسل Z محبوب نیست و موفق شده تا کاربران وفادار اینستاگرام را هم به سمت خود جذب کند.

اینستاگرام که به خوبی از تهدید رقیبان جدیدش آگاه شده، به شدت سعی دارد ویژگی‌های جدیدی را به اپلیکیشن خود اضافه کند و علاوه بر تقلید قابلیت‌های اشتراک‌گذاری ویدیو از تیک تاک، حالا در حال کار روی قابلیتی به سبک BeReal موسوم به Candid Challenge است. این ویژگی به‌صورت اتفاقی در ساعات مختلف روز از کاربران می‌خواهد که درست مثل BeReal تصویری را بدون روتوش و در عرض دو دقیقه آپلود کنند.

این قابلیت که کلیدی‌ترین قابلیت BeReal به حساب می‌آید، هنوز در اینستاگرام عرضه عمومی نشده، ولی این شرکت توسعه نمونه اولیه آن را تایید کرده است. حال باید دید که آیا کاربران بیشتری از اینستاگرام خارج می‌شوند و به سمت این پلتفرم جدید می‌روند، یا در این شبکه اجتماعی باقی می‌مانند و از قابلیت‌های جدید آن استفاده خواهند کرد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->